IMMOBLES

barcelona

C/ Llull, 350
C/ Pujades, 362

Amb més de 4.000 metres quadrats i situat a l’epicentre tecnològic i empresarial de Barcelona, compta amb locals comercials, oficines i pàrquings dissenyats per a complir amb les expectatives dels nostres clients. A més de treballar en una de les zones més cospomolitanes i contemporànies de la ciutat, dividim els nostres immobles en dues ubicacions: Carrer Llull 321 i Carrer Pujades 362.

Totes dues adreces estan envoltades d’àmplies zones verdes, un ambient impecable i vistes inigualables al mar. Les instal·lacions comparteixen lluminositat, comoditat i un equipament de qualitat. Inclouen una terrassa privada i seguretat les 24 hores. A més, estan connectades a una àmplia xarxa de transport públic composta pel metre, l’autobús i el tramvia.

girona

C/ Riu Güell, 58
C/ Canonge dorca, 55
C/ Pau Casals, 3

T’oferim espais innovadors i funcionals, amb llum natural, i vàries plantes amb sales de reunions, actes, formació, i una terrassa amb vista a la ciutat. Aquests edificis, amb més de 2.000 metres quadrats, es troben a pocs minuts de l’estació de l’AVE.

Els nostres despatxos estan caracteritzats per un mobiliari i decoració de disseny sobri i elegant, climatització, fil musical, Wifi, fibra òptica, servei de manteniment i neteja, i vigilància 24 hores.

Són ideals per a grans companyies que busquen establir-se en la capital gironina, i també per a petites i mitjanes empreses que busquen un espai còmode on fer networking.

Figueres

c/ Blanc, 8

L’edifici, situat al Carrer Blanc 8, compta amb 5 plantes dedicades a oficines i despatxos, així com sales de reunió, conferències i formació. La nostra superfície de més de 1.000 metres quadrats és ideal per aquelles empreses que busquen un espai còmode i cèntric. Et proporcionem un entorn de treball eficient, amb el mobiliari necessari, servei de manteniment i, sobretot, llest per a ser utilitzat.

Vols rebre informació sobre els nostres immobles?